Creation of Spin Room

Project Description

Client

Leeds University

The Project

RDF was appointed by Leeds University to create a separate sports facility to be used as a cycle spin room and dance room.

Our Solutions

The area had to be partitioned off from other sections of the live building and a new corridor created for access purposes.  The project included the re-directing of mechanical and electrical services as well as the installation of a new sound system, sound proofing and specialist lighting.  New specialist flooring was installed in the spin room and dance hall to meet with the client’s requirements.

The Outcome

Large, vibrant areas were created within the very tight deadlines set by the University.

Project Details

Leeds University
February 27th, 2014
Education
£82,000

Project Skills

  • M & E
  • Refurbishment

Sharing

Latest Tweets

When your Client’s Head of Property visits your offices and mentions you in their newsletter #proud #welldonetwitter.com/i/web/status/1…2 months ago
The RDF Team has once again completed a successful store refurbishment for a leading supermarket chain. Works were… twitter.com/i/web/status/1…2 months ago

Newsletter sign up

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.